Nyheter

Tipsförslag

Experttips

Här hittar du Svenska Spels tipsförslag och analyser för både Stryktipset och Europatipset. Informationen är Svenska Spels officiella, men efter avslutad spelomgång rättar TipsXtra.se förslagen så att du kan se vilka tips som gick in och inte. Du kan kolla upp system bakåt i tiden för att se hur tipsen har presterat historiskt.
 Gå till Experttips

Tipsmedoss

Tipsmedoss.com är en spelsida med fokus på att reka fotbollstips. På TipsXtra.se publicerar vi varje vecka Tipsmedoss Stryktipsförslag som konstrueras av Sonny Forsberg.
 Gå till Tipsmedoss Stryktipsförslag

Datatipset

Datatipset avser i det här fallet TT:s tipsexpert Leif Johanssons Stryktips-förslag som publiceras i många av landets morgontidningar. Det är ett reducerat system som kompletteras med ett varierande antal matematiska garderingar. Gilla TipsXtra på Facebook för att hålla koll på vilka det är för aktuell vecka.
 Gå till Datatipset

Förutsägelser

TipsXtra vill inte vara sämre utan har också ett antal olika metoder för att förutspå resultatet. Metoderna baseras på lagens senast spelade matcher och räknas fram automatiskt. När du skapar ett system kan du använda dessa metoder för att bygga upp din systemram.
 Gå till Förutsägelser

 
 
 

Peter Härder

E-post: peter@harderwork.se
 
Publicerad 2017-10-21 12:34 (senast ändrad 2017-10-21 12:39)
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
 Jag förstår