Så gick det för Datatipset under 2016

Under 2016 så har det publicerats "Datatips" för Stryktipset under 51 av 52 spelomgångar. Konstruktör Leif Johansson fick på grund av sjukdom inte ut det vanliga förslaget en vecka, så därav glappet.

Det förslag som Leif Johansson presenterar som Datatipset är i grunden 3 stycken 66 raders som slås ihop till 198 rader. Systemet kompletteras med 2 matematiska halvgarderingar och 1 matematisk helgardering. Totalt blir detta 2376 rader vilket är lite mastigt för en vanlig småspelare. Därför publicerar jag systemet enbart som 198 rader, men med möjlighet för dig som användare att göra din egen kopia och lägga till de matematiska garderingarna om du önskar.

Hur gick det då under 2016 för Datatipset?

Tyvärr uteblev storvinsterna, så om du hade tagit rygg på samtliga spelomgångar skulle du landa på -7 703 kronor.

Tillsammans med systemet presentaras Veckans Spik på TipsXtra.se.s Facebook-sida. Av de 47 omgångar som Veckans Spik presenterades satt den 37 av 47 omgångar. Är det bra? Hade du använt Svenska Spels odds och spelat singlar på alla Veckans Spik så hade du haft en positiv avkastning på 4,3%. Bättre än minusränta i alla fall!

Tittar vi på hela spelperioden så gav systemet minst 10 rätt vid 22 tillfällen, tyvärr inte alltid med utdelning. Bästa rad slutade på elva rätt vid ett par olika tillfällen.

Så under 2017 hoppas vi att Leif åter är uppe och nosar på högvinsterna vid minst ett par tillfällen. Han har prickat in 13 rätt flera gånger med den här typen av system och vi väntar tålmodigt på nästa tillfälle!
 

 

Peter Härder

E-post: peter@harderwork.se
 
Publicerad 2017-01-03 23:56
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
Jag godkänner alla cookies