Fullträff - Premiär för Svenska Spels nya satsning

Det är inte varje dag som som Svenska Spel lanserar helt nya spel, men idag - den 27:e september - lanseras "Fullträff". Tänk dig att Stryktipset och Måltipset matchar på Tinder och får ett kärleksbarn så vet du vad som väntar.

Fullträff logotyp

Kupongen består av 13 matcher och spelstopp är vanligtvis på lördagar, men matcherna behöver inte nödvändigtvis komma från Stryktipset. Du behöver inte bry dig om hur matcherna slutar, istället ska du pricka in det totala antalet mål i matchen. Tror du att matchen slutar 1-1 så ska du alltså tippa 2 mål. Du kan välja antal mål från "0" upp till "7 eller fler", det vill säga 8 olika val. Ska vi gå in på matematik så är det 8*8*8 (fortsätt så totalt 13 gånger), med andra ord 8 upphöjt till 13. Sjukt många kombinationer - 550 miljarder. Jämför det med Stryktipsets dryga 1,5 miljoner så förstår du att det kan bli sjukt svårt att pricka in alla rätt. De goda nyheterna är att det inte så många matcher som slutar med fler än 5 mål. Och med bra verktyg för reducering så kan det gå att få till rätt spännande system.

50 miljoner till ensam vinnare

En garantipott på 50 miljoner utlovas till enensam vinnare med 13 rätt (radpriset är precis som Stryktipset 1 kr). Eftersom det är ett helt nytt spel kan det ta ett tag för Svenska Spel att få upp omsättningen. Eftersom du tävlar mot alla andra som tippar så kan det vara en möjlighet nu i början. Jämför med Stryktipset - på sommaren, när omsättningen sjunker på grund av "tråkiga" matcher, så är det ofta en 10-miljonerspott som går ut. Detta utan att det är massvis med superskrällar. Så tips från coachen: Här vill du vara en early adopter! 

Tippa Fullträff på TipsXtra.se

Svenska Spel har precis släppt information om spelet, så nu börjar jobbet för mig att få till en reduceringsmotor som passar för denna typ av system. Mer info kommer så snart det finns på plats!

Läs mer om Fullträff hos Svenska Spel genom att klicka på bilden nedan:

 

Peter Härder

E-post: peter@harderwork.se
 
Publicerad 2022-09-27 10:22 (senast ändrad 2022-09-27 10:22)
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
Jag godkänner alla cookies