Premiär för Livescore!

Upptäck vår senaste funktion på TipsXtra - Livescore!

Nu kan du följa med i alla dagens fotbollsmatcher på ett och samma ställe. Med vår Livescore-funktion kan du inte bara se resultatet, utan också ta del av alla matchhändelser, som gula och röda kort, byten och målskyttar. Dessutom visas matchminut och halvtidsresultat, så att du kan hålla koll på hur det går för ditt favoritlag.

Visa matchhändelser

Du kan enkelt filtrera och anpassa din upplevelse på flera sätt. Om du bara är intresserad av matcher från vissa ligor kan du enkelt markera dessa under filtreringsmenyn. Du kan också filtrera på status, så att du bara ser matcher som är igång eller avslutade. Vår sökfunktion gör det också lättare för dig att hitta specifika matcher. Skriv bara in en del av lagets namn för att hitta det du söker.

Jag har även lagt till en funktion som gör att du kan klicka på lagens logotyper för att se deras senaste spelade matcher. Detta ger dig en överblick över lagens prestationer och form, vilket kan hjälpa dig att fatta bättre beslut när du lägger dina spel hos Svenska Spel via TipsXtra.

Jag hoppas att det kommer att göra din spelupplevelse på TipsXtra ännu bättre!

 

Peter Härder

E-post: peter@harderwork.se
 
Publicerad 2023-05-09 22:51 (senast ändrad 2023-05-09 22:51)
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
Jag godkänner alla cookies