Privacy Policy

Det är enkelt att skapa ett konto på TipsXtra.se. Det enda du behöver ange är en giltigt e-postadress och ett lösenord. Sen är du igång!
Har du ett konto hos Facebook, Google, Microsoft eller Twitter kan du använda den inloggningen istället. Fördelen för dig är att du slipper hålla reda på ytterligare en kombination av inloggningsnamn och lösenord, och du behöver inte skriva in uppgifter om e-postadress och namn - det hämtar TipsXtra.se automatiskt från ditt andra konto (efter att du har gett tillåtelse såklart). För att hålla reda på vem du är sparar TipsXtra.se en del av den profilinformation som kommer från ditt konto. De uppgifter som sparas på TipsXtra.se är

• Förnamn och efternamn
  • E-post
  • Eventuell länk till profilfoto
  • Vilken kontotyp det är (exempelvis Facebook eller Google)
  • Unik länk till ditt konto

När du loggar in första gången får du granska och godkänna de uppgifter som TipsXtra.se kommer åt.

OBS! TipsXtra.se publicerar inte saker på dina sociala medier, det får du göra själv.

Radering av personuppgifter

Om du inte önskar behålla ditt konto på TipsXtra.se kan du begära att få det raderat. Då raderas ditt konto, dina system, samt eventuella kommentarer du lagt på olika system.
För att radera ditt konto skickar du ett mail till peter@TipsXtra.se, så löser vi det.

Peter Härder

E-post: peter@harderwork.se

Publicerad 2011-07-07 23:07 (senast ändrad 2021-07-07 23:09)
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
Jag godkänner alla cookies