TipsXtra.se

Med lite god vilja ser det ut som att det står TipsXtra och inte TipsExtra på bollen. I övrigt har inte denna webbsida något gemensamt med Lars-Gunnar Björklunds fantastiska skapelse. Mer än passionen för fotboll och Stryktipset då!

Vad är TipsXtra.se för något?

TipsXtra.se är en webb-applikation och community för spel på Stryktipset och Europatipset. Förutom statistik kan du skapa matematiska och reducerade system, lämna in systemet till Svenska Spel och följa systemet via liverättning.

Skriv kommentarer om veckans matcher och dela med dig till andra tippare och ta del av vad andra tror om veckans matcher!

Personuppgifter

Det är enkelt att skapa ett konto på TipsXtra.se. Det enda du behöver ange är en giltigt e-postadress och ett lösenord. Sen är du igång!
Har du ett konto hos Facebook, Google, Microsoft eller Twitter kan du använda den inloggningen istället. Fördelen för dig är att du slipper hålla reda på ytterligare en kombination av inloggningsnamn och lösenord, och du behöver inte skriva in uppgifter om e-postadress och namn - det hämtar TipsXtra.se automatiskt från ditt andra konto (efter att du har gett tillåtelse såklart). För att hålla reda på vem du är sparar TipsXtra.se en del av den profilinformation som kommer från ditt konto. De uppgifter som sparas på TipsXtra.se är
  • Förnamn och efternamn
  • E-post
  • Eventuell länk till foto
  • Vilken kontotyp det är (exempelvis Google)
  • Unik länk till ditt konto
När du loggar in första gången får du granska och godkänna de uppgifter som TipsXtra.se kommer åt.

OBS! TipsXtra.se publicerar inte saker på ditt flöde på Google+, Facebook eller Twitter.

Företaget

TipsXtra.se är en sajt som drivs av aktiebolaget Peter Härder AB (http://www.HarderWork.se/).

Företaget grundades i oktober 2010 av Peter Härder, som är ensam ägare till bolaget. Verksamheten har tidigare drivits som enskild näringsverksamhet under drygt tio år. I dagsläget består företagets verksamhet av utveckling och försäljning av programmet TippX 2000 som är ett program för att konstruera effektiva system för Stryktipset och Europatipset. TipsXtra.se är en webbaserad motsvarighet till TippX 2000.

Kontakt

Peter Härder
HarderWork
 
Peter Härder AB
Majgatan 4
343 36 ÄLMHULT
peter@HarderWork.se
http://www.HarderWork.se/
 
Telefon: 072 - 528 30 38
Organisationsnummer: 556827-4509
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
Jag godkänner alla cookies