Premier League-säsongen är slut - det är då det börjar!

Så var Premier League-säsongen 23/24 avgjord och de som hoppades på ett tronskifte blev besvikna. Fjärde raka ligatiteln för Manchester City och den åttonde ligasegern på tolv säsonger är såklart impnerande.

För många är Stryktipset en extra krydda när man följer helgens toppmatcher. När Premier League och Championship-matcherna på kupongen ersätts av Allsvenskan, Superettan och så småningom de lägre divisionerna i Sverige och våra grannländer är det många som tappar sugen och lägger ner tippandet under sommaren.

Gör inte det! Stryktipset, Europatipset och Topptipset är pott-baserade spel (till skillnad från odds-baserade). Det innebär att du tävlar inte i första hand mot spelbolaget (Svenska Spel) utan mot andra tippare. Din vinst baseras till stor del på omsättningen, och då är det lätt att tänka att det inte är lönt att få 13 rätt om potten inte är så stor. Just detta har vi skrivit om tidigare här på TipsXtra.se: Störst chans att vinna tio miljoner på sommaren

Det är då Svenska Spels "10-miljoners garanti" kommer till vår räddning! Om du är ensam om att få 13 rätt på Stryktipset är du garanterad att vinna 10-miljoner - oavsett omsättning. Och om du då har färre som konkurrerar om vinsten, ökar dina chanser att vara ensam om högvinsten.

Så även om matcherna i Division 1 Södra spelmässigt inte är på Premier League-nivå, kan det vara värt att investera tid i att analysera matcherna!

 

 

Peter Härder

E-post: peter@harderwork.se
 
Publicerad 2024-05-21 09:06 (senast ändrad 2024-05-21 09:06)
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
Jag godkänner alla cookies