Nyheter

TipsMedOss - Stryktipsförslag vecka 2018-35

TipsXtra.se publicerar detta stryktipsförslag i samarbete med Tipsmedoss.com. Få fler rekar och spelförslag på deras hemsida. Klicka här för Stryktipsförslag.

Systemförslaget denna vecka är ett M-864 rader och kan följas på TipsXtras Liverättning

Stryktipset vecka 35 bjuder på ett flertal fina möten! Manchester City förväntas vinna sin match relativt enkelt, samtidigt som vi tror Chelsea kan få det tufft mot Bournemouth, och så bjuds vi på en toppfight i Allsvenskan. Vi syftar givetvis på den mellan AIK och Häcken. Där höjer vi ett litet varningsfinger för Häcken, som onekligen är i väldigt fin form. Kan AIK noteras för sin första förlust i Allsvenskan 2018? Det, och mycket annat fint på veckans Stryktipskupong. Nu kör vi igång!

1. Manchester City – Newcastle

Kupongens säkraste spiketta? Helt klart. Men visst vore det läge att möjligtvis helgardera den här fighten? Poäng för Newcastle, och det rensas minst sagt ordentligt. Och eftersom att vi enbart är framme vid omgång 4, så säger känslan att City fortsatt inte har blivit helt varma i kläderna. Poängtapp mot Wolves senast, och Wolves bevisade i sin tur att det går att straffa Peps lagbygge, speciellt i omställningsspelet. Vi tycker därför det mittersta tecknet är intressant här – även ifall City vinner den här fighten, i nio av tio lägen! Vi satsar stort. 1X.

2. Brighton – Fulham

Fulham noterades för säsongens första seger i mötet mot Burnley senast, och det tror vi var en livsviktig trepoängare. Tre raka förluster hade varit tufft för en nykomling att handskas med, men nu har man istället fått lite andrum, och högst troligt lite självförtroende också. Därför tror vi man kan ställa till med problem för Brighton i lördagens möte. Förvisso så kommer Brighton närmst från en seger över Manchester United, och de spelar nu dessutom sin andra raka match inför de egna supportrarna. Men det är givetvis andra förutsättningar som gäller när ett Fulham kommer på besök. Brighton förväntas föra spelet, vilket per automatik blir en omställning. Vårt val landar därför i den klassiska gaffeln, 1 & 2! Fulham kan mycket väl skrälla, och besegra Brighton – det är åtminstone vi högst övertygade om!

3. Chelsea – Bournemouth

Bournemouth har fått en flygande start på säsongen och de bevisade onekligen i den senaste omgången att de är att räkna med i år. Laget låg under med 2-0 mot Everton efter 66 minuter, men lyckades tror detta, komma tillbaka och få med sig ett oavgjort resultat. Urstarkt! Det innebär att Bournemouth fortsatt är obesegrade, samtidigt som de landar på sju poäng, tre omgångar in i seriespelet. Därför har vi alla anledningar till att tro att Bournemouth kan straffa Chelsea på lördag. Laget spelar med ett stort självförtroende, samtidigt som Sarri ännu inte har alla pusselbitar på plats. Förvisso har Chelsea radat upp tre raka segrar, men man var samtidigt illa ute i den senaste matchen mot Newcastle. Därför tar vi med det mittersta tecknet! 1X.

4. Crystal Palace – Southampton

Crystal Palace kommer närmst från två raka förluster, mot Watford senast på bortaplan och i omgången innan det mot Liverpool på Selhurst Park med 2-0. Dock står man åtminstone på tre poäng efter tre spelade omgångar – det efter att ha besegrat Fulham i premiären. Tittar vi närmre på Southamptons resultat så här långt, så konstaterar vi direkt att laget verkar gå mot en liknande säsong som den under fjolåret. Laget har ställts mot Burnley och Leicester på hemmaplan, samt Everton borta – och har endast samlat på sig ett poäng. Därför tror vi de får det tufft här på lördag, och tror samtidigt hemmaplansfördelen blir direkt avgörande. Vi väljer därför att spara våra tecken och spikar Crystal Palace! En liten chansning, men det är en tuff kupong – och budgeten räcker inte till! 1.

5. Everton – Huddersfield

Everton känns helt klart mer intressanta i år, än under fjolårets säsong. De har värvat bra i sommar, och fått in ett par fina namn, och man är alltså fortsatt obesegrade efter tre omgångar. Huddersfield hittar vi först på en 19:e plats i tabellen, och de har dessutom endast ett poäng på kontot. Samtidigt så har vi sett en defensiv, som onekligen oroar i Huddersfield-lägret. De släppte in tre mål mot Chelsea, samt sex mot Manchester City, och får Everton en fin start på matchen, så är vi högst övertygade om att hemmalaget vinner den här fighten relativt enkelt. Huddersfield kommer högst troligt att kämpa för sin överlevnad i år. Etta!

6. West Ham – Wolverhampton

West Ham är efter förlusten mot Arsenal nu uppe i tre raka förluster. 0 poäng är alltså ett faktum, tre omgångar in i seriespelet. Men visst bör första poängen trilla in i princip när som helst nu? På lördag bör man trots allt ha ett fint läge tycker vi, trots tre förluster, och trots det faktum att Wolves närmst kommer från ett oavgjort resultat mot Manchester City. West Ham spelar på hemmaplan, och lär vara väldigt revanschsugna. De har dessutom riktigt fina namn i truppen. Men, Wolves har samtidigt överraskat positivt, och skapar ofantligt många målchanser i sina fighter. 1-1 mot City är inte direkt fy skam, och därför säger känslan att match nummer 6 är vidöppen! Vi väljer därför att helgardera fighten. 1X2.

7. Birmingham – QPR

Birmingham och QPR har båda fått en usel start på säsongen, och infinner sig även på lika många antal poäng, 3. Dock sticker QPR:s målskillnad ut, och vi kan alltså konstatera att laget redan nu hunnit med att släppa in hela 13(!) mål – flest av alla lag i Championship. Samtidigt så har de endast lyckats göra tre framåt. De kommer förvisso närmst från en seger över Wigan, men det blir högst troligt ingen ny trepoängare på lördag. Hemmaplansfördelen väger tungt här, och vi är samtidigt övertygade om att QPR förlorar större delen av sina matcher på resande fot i år. Birmingham är fortsatt obesegrade på St Andrew’s, och på lördag plockar de även sin första trepoängare inför de egna supportrarna. 1.

8. Hull – Derby

Frank Lampards Derby har fått en helt okej start på säsongen, och har efter fem omgångar noterats för tre segrar och två förluster. En av förlusterna kom dessutom i mötet mot Leeds, ett lag som onekligen ser intressanta ut med Bielsa vid rodret. Annars så är två raka segrar ett faktum för Derbys del, 2-0 mot Ipswich och samma resultat mot Preston – solida segrar som bådar gott inför framtiden. På lördag väntar ytterligare ett möte mot ett av de sämre lagen i ligan, Hull City – ett Hull som förlorat tre av sina fem inledande fighter. Hull kommer att få det tufft i år, vi fick redan under fjolårets säsong bevittna deras stora problem, vilket vi bara dessvärre tror fortsätter här framöver. Derby vinner! Rak tvåa.

9. Millwall – Swansea

Swansea fick en fin start på äventyret i Championship, då de gick segrande ur de två inledande fighterna. Men sedan dess har man endast samlat på sig två poäng på tre spelade omgångar, och på lördag väntar ytterligare en knepig uppgift. Millwall har förvisso endast vunnit en fight så här långt in på säsongen, och dessutom noterats för ett poäng på tre spelade bortamatcher. Men här på hemmaplan är de tuffa att spela mot, något som de två topplagen Middlesbrough och Derby redan erfarit. De två matcherna resulterade i fyra poäng för Millwall, och därför finns det alla anledningar till att tro på ytterligare poäng för hemmalaget. Faktum är att majoriteten av det svenska folket tror på Swansea. Vi väljer istället att köra gaffeln här. Något lag vinner fighten! 1 & 2.

10. Sheffield United – Aston Villa

Aston Villa var så när på att ta sig hela vägen till Premier League i fjol. Dessvärre gick det inte då, men i år hoppas man istället noteras för en direktplats, och det hela har ändå börjat bra får man säga. Aston Villa är fortsatt obesegrade efter fem spelade omgångar, förvisso tre oavgjorda resultat, och endast två segrar, men fortfarande, de har inte förlorat och det är alltid viktigt. Sheffield United infinner sig på lika många antal poäng som Aston Villa, och lär även vara med i fighten om playoff-platserna i år. Dock tror vi rutinen avgör den här toppfighten, och det har Aston Villa mer av. Minst oavgjort för deras del. X2.

11. West Bromwich – Stoke

Stoke noterades för säsongen första seger i den senaste omgången, efter ett möte mot Hull. En viktig sådan, helt klart men här tror vi de får det riktigt tufft. West Bromwich förlorade förvisso senast, men viktigt att nämna är det faktum att laget ställdes mot Middlesbrough – ett Middlesbrough som varit fantastiska i inledningen på säsongen. Därför sänks svårighetsgraden för West Bromwichs del när Stoke kommer på besök. Och West Brom har trots allt gjort det bra, trots det faktum att poängskörden möjligtvis inte imponerar. De har dessutom spelat två raka matcher på bortaplan, mot tufft motstånd. På lördag tror vi de återvänder till vinnarspåret. Etta!

12. AIK – Häcken

Kommer AIK att göra en perfekt säsong, och i sin tur gå rent under säsongen 2018? Det kan mycket väl bli så, för i nuläget ser det inte ut att finnas något lag som kan sätta stopp för Stockholmsklubben, eller åtminstone inte vinna över laget. Defensiven är helt outstanding, och imponerar bara mer och mer för varje omgång som går. Offensiven? Den fungerar även den, AIK har alltså noterats för hela 35 mål, samtidigt som man släppt in 11(!) mål. Men på lördag väntar onekligen ett stort test. Häcken kommer närmst från fyra raka segrar, och har i sin tur noterats för hela 15 mål på de fyra matcherna. Ett helt otroligt facit, och en perfekt tajming på den goda formen, helt klart. Vilken fight! Och här kommer AIK att vara försiktiga, trots den goda formen. Häcken går helt enkelt inte att räkna ut. 1X2.

13. Örebro – Östersund

Östersund var inne i en magisk period inför mötet mot Göteborg för cirka 12 dagar sedan. Men väl framme i den fighten, förlorade man, och man följde dessutom upp det nederlaget genom att förlora mot Sundsvall på Jämtkraft Arena. Nu placerar Östersund sig helt plötsligt fem poäng ifrån en Europa-plats. Den stora frågan nu är huruvida Östersund reagerar på de här två nederlagen. Blir det ytterligare en förlust, eller tar de sig i kragen och besegrar Örebro? Vi är minst sagt osäkra. Örebro kommer trots allt närmst från en seger, en seger som onekligen satt fint med tanke på att man inte hade vunnit sedan den 22 maj. Nu har de äntligen studsat tillbaka, och vi har därför en känsla av att det här mötet kan sluta lite hur som helst. En helgardering känns därför riktigt bra i match nummer 13.

Då har vi gått genom samtliga 13 matcher på Stryktipset den här veckan! Placera nu era rader, och stort lycka till – mot 13 rätt!

 

Sonny Forsberg

E-post: tipsmedoss@gmail.com
 
Publicerad 2018-09-08 10:16
  TipsXtra.se använder cookies. Genom att använda TipsXtra.se godkänner du detta.
 Jag förstår